Knowledge center

Økt bærekraft i forsyningskjeden

Vi hever ambisjonsnivået innenfor vår leverandørkjede og investerer i å sikre tidlig i samarbeid at vi kan jobbe sammen for å nå fastsatte mål og kontinuerlig forbedre bærekraftsarbeidet. En viktig del av dette arbeidet har vært å inkludere bærekraftsaspekter i anskaffelsene fra starten. Vi er derfor stolte over å ha inngått avtale med Procurator om arbeidsklær, og er overbevist om at vi sammen vil kunne forbedre bærekraftsarbeidet ytterligere og redusere belastningen på miljøet. Vi er glade for å ha funnet en leverandør som i tillegg til å møte våre høye krav til bærekraft, også oppfyller vårt behov for fleksibilitet og kvalitet.

«En forutsetning for å kunne gjøre en god jobb er behagelige og hensiktsmessige klær og sko som samtidig bidrar til å føle deg trygg og trygg på din arbeidsplass. Dette gjelder uansett om du jobber i havn, terminal, verksted eller i et e-handelslager. Vi er glade for å ha funnet en helhetlig leverandør til Logent Group som sikrer høy kvalitet og sikkerhet i all vår virksomhet.» sier Buster Odlander, direktør Driftsutvikling og transformasjon.

«Vi er utrolig stolte over at Logent valgte oss og arbeidsklær fra vår egen kolleksjon Worksafe! For Procurator er Logent en perfekt match da de bryr seg om den enkeltes komfort, men også påvirkningen på miljøet. Sammen kan vi utvikle nye måter å resirkulere på, utfordre valg av råvarer og materialer, og tilpasse klær til arbeidsoppgaver med mål om både å skape trygghet på arbeidsplassen og forlenge levetiden til plagget når det brukes i det rette miljøet. og på riktig måte. Alt dette samtidig som de driver sin virksomhet med å representere merket Logent med det siste innen arbeidsklær. Takk for tilliten og nå kjører vi!» sier Kristina Lantz, salgs- og markedsdirektør.