LOGISTICS CONSULTING

Innen Logent Consulting yter vi kompetanse og rådgivning innen våre ulike tjenesteområder. Lang erfaring fra mange ulike typer komplekse logistikkoppdrag gjør at vi kan takle dine problemer og komme med innovative løsninger.

Et partnerskap med Logent begynner vanligvis med en form for konsultativ studie eller konsept. Vårt team av erfarne logistikkeksperter er ansvarlige for å samle inn data og utvikle scenarier for å skape forutsetninger for vellykket beslutningstaking og en optimal logistikkløsning basert på dine forutsetninger.

Warehousing

Transport
Management

Customs
Services

Prosessen vår

Med lang erfaring fra dedikert kontraktslogistikk har vi bygget et markedsunikt tilbud til kunder som stiller høye krav til sin logistikk, hvor vi har kunnet bidra og støtte hele reisen fra forstudie til effektiv drift.

Konsept- og mulighetsstudie
Analyse og design
Implementering & Drift

Kontaktpersoner

Daniel Rhedin
Vice President, Solution Design
daniel.rhedin@logent.se

Johan Lindahl
Solution Design Director
j.lindahl@logent.se

Fredrik Strömberg
Business Area President, Transport Management
fredrik.stromberg@logent.se

Henrik Hansson
Business Area President, Customs Services
henrik.hansson@logent.se

Slide 1
Logistik, kontraktslogistik

Beijer Byggmaterial er en av Sveriges ledende aktører innen salg av byggevarer primært til det profesjonelle segmentet. Selskapet har hatt sterk vekst de siste årene og hadde i 2022 en omsetning på ca 10 milliarder SEK.

Beijer hadde behov for en ny sentrallagerløsning for å sikre fremtidig vekst og leveringsevne. Logent fikk i oppdrag å designe, implementere og drifte det nye sentrallageret i Eskilstuna.

Samarbeidet mellom Beijer og Logent har resultert i utviklingen av et topp moderne og fremtidssikkert sentrallager med automasjon, togforbindelse og solceller mm. Anlegget er under bygging og forventes satt i drift Q1 2024