Slide
Investor Relations
Vi er markedsleder innen kontraktslogistikk i Norden med en unik metode og bredt spekter av tjenester. Vår styrke er vår kompetanse og vår erfaring med å designe, implementere og drifte kvalitative og effektive logistikkløsninger tilpasset våre kunders behov.
Bærekraft er en del av vår overordnede strategi og avgjørende for at vi skal nå våre mål og fortsette å utvikle oss som selskap.
0
MSEK i omsetning
0+
Antall ansatte
0%
Andel ansatte under 30 år
0+
Bedriftssteder
0%
Andel fornybar elektrisitet
Slide
Om Logent
Vi er markedsleder innen kontraktslogistikk i Norden med en unik metode og bredt spekter av tjenester. Vi tilbyr et bredt spekter av tjenester og skaper verdi for våre kunder gjennom garanterte kostnads- og kvalitetsforbedringer. Vi er en uavhengig part uten egen infrastruktur og skreddersyr løsningen ut fra kundens behov. Vi tar helhetsansvar fra konsulentundersøkelse og løsningsdesign til leveranseforpliktelse og realisert effekt og streber etter kontinuerlige forbedringer gjennom robuste driftsprosesser og fokus på sterkt lederskap.
Slide
Regulatoriske pressemeldinger
Velkommen til vår Regulatory Press Releases-side hvor vi deler viktig informasjon om selskapets aktuelle hendelser og oppdateringer i henhold til regler og forskrifter. Her kan du få innsikt i organisasjonens siste utvikling og rapporter om våre forpliktelser overfor interessenter.
Slide
Finansielle rapporter

Inneholder lovpålagte årsrapporter, bærekraftsrapporter og annen informasjon.

Finanskalender

Vår finanskalender gir en oversikt over datoer for kommende økonomiske begivenheter.

Bond

Informasjon om vår finansieringsstrategi, gjeldsprogram og obligasjoner med fortrinnsrett.

Slide
Bærekraft

Vårt mål er å bli eksisterende og nye kunders naturlige samarbeidspartnere og skape bærekraftige løsninger for daglige og langsiktige logistikkbehov. Bærekraftsarbeid er integrert i vår forretningsmodell og en viktig del av arbeidet for å nå vår visjon. For oss er bærekraft også avgjørende for at vi skal nå våre mål og for å kunne hjelpe våre kunder med å nå sine.

Slide
Ledelse og styre

På vår leder- og styreside kan du utforske det dedikerte teamet som er en viktig del av Logents suksess. Våre erfarne ledere, som har flere tiår med bransjeerfaring, driver organisasjonen vår med lidenskap for People, Planet og Partner. Sammen former de vår strategi og styrer vår daglige drift, alltid med mål om å levere høykvalitetsløsninger til våre kunder.

Slide
Andrzej Kulik
CFO

andrzej.kulik@logent.se
+46(0) 738 156 700