OM LOGENT

Vi er markedsleder innen kontraktslogistikk i Norden med en unik metode og bredt spekter av tjenester. Vi tilbyr et bredt spekter av tjenester og skaper verdi for våre kunder gjennom garanterte kostnads- og kvalitetsforbedringer. Vi er en uavhengig part uten egen infrastruktur og skreddersyr løsningen ut fra kundens behov. Vi tar helhetsansvar fra konsulentundersøkelse og løsningsdesign til leveranseforpliktelse og realisert effekt og streber etter kontinuerlige forbedringer gjennom robuste driftsprosesser og fokus på sterkt lederskap.

Vår styrke er vår kompetanse og vår erfaring med å designe, implementere og drifte kvalitative og effektive logistikkløsninger tilpasset våre kunders behov. Vårt mål er å bli eksisterende og nye kunders naturlige partner for daglige og langsiktige logistikkbehov. Hver eneste beslutning som kan skape mer bærekraftige logistikkløsninger blir derfor viktig for oss, våre kunder og andre interessenter.

Bærekraft er en del av vår overordnede strategi og avgjørende for at vi skal nå våre mål og fortsette å utvikle oss som selskap.

Slide
Våre kjerneverdier
omtenksomhet

VI VISER OMSORG FOR PEOPLE, PLANET OG PARTNER. VI ER ENGASJERTE,OG BRYR OSS OG BYGGER ET
LANGSIKTIG PERSPEKTIV I DET VI GJØR.

INNOVASJON

VÅR KOMPETANSE OG VÅR INNOVATIVE MÅTE Å JOBBE PÅ GJØR AT VI FINNER OPTIMALE LØSNINGER FOR VÅRE KUNDER OG AT VI HELE TIDEN STREBER ETTER en POSITIV UTVIKLING.

PÅLITELIGHET

VI HOLDER DET VI LOVER OG VI TAR ANSVAR. BASERT PÅ VÅR DYPE KOMPETANSE UTVIKLER VI DE MEST EFFEKTIVE LØSNINGENE FOR VÅRE KUNDER.

handlekraft

MED VÅR FLEKSIBILITET OG VÅRT STERKE DRIV, ER VI RASKE TIL Å HANDLE PÅ SKIFTENDE FORHOLD. VI FÅR TING TIL Å SKJE!

Les mer om våre overordnede strategiske fokusområder

Slide
Bli en del av Logent!
Reisen som ansatt kan starte på forskjellige steder i ulike deler av selskapet vårt hvor vi nå har cirka 3800 ansatte i Sverige, Norge, Danmark, Finland og Nederland i 2023. Kom ombord du også, det blir en morsom tur!