24-09-2022 16:00 PRESSEMELDING

Logent Group starter virksomhet i Nederland

Logent Group fortsetter å vokse inn i nye markeder og forventer snart å etablere virksomhet i Nederland. Logent Group er i avanserte forhandlinger med NA-KD om et første partnerskap der det strategiske partnerskapet med Logent Group styrkes.

Det er en strategisk beslutning å etablere virksomhet i et av de største logistikkmarkedene i Europa. Det vil gi oss en solid base for videre vekst i Europa og vil tilby både eksisterende og nye kunder nye muligheter, sier Mats Steen, administrerende direktør i Logent Group.

Logent Group er i sluttforhandlinger med NA-KD for å styrke det strategiske partnerskapet med Logent Group. Logent Group vil dermed bli valgt som logistikkpartner og partene har til hensikt å snart signere en femårig samarbeidsavtale. I henhold til samarbeidsavtalen som forhandles, skal Logent Group støtte NA-KD og stå for etablering, oppstart og drift av det nye moderne lageret i Duiven. Alle prosesser og automatiseringsløsningen vil være basert på oppsettet i Sverige. Lageret vil i første omgang være på ca 40.000 kvadratmeter. Logent vil ønske 100-150 nye ansatte velkommen til lageret.

Vi er stolte og beæret over denne muligheten og et utdypet partnerskap med NA-KD. Det er fantastisk at vellykkede partnerskap kan utvikle seg til nye markeder. Vi har allerede flere eksisterende og nye kunder med interesse for partnerskapsmuligheter i Nederland, sier Eric Sandgren, Vice President Business Development Logent Group.

Logent har vært en viktig partner for oss siden 2019. Vi er veldig fornøyd med partnerskapet så langt og er glade for å utvide partnerskapet til det nye lageret i Nederland. Det vil være en stor fordel og forbedring å ha én partner for begge våre varehus, sier Hanna Hellander, COO NA-KD

 

For ytterligere informasjon, vennligst kontakt:

Mats Steen, administrerende direktør, +46 702 338302, mats.steen@logent.se

Sara Fors, finansdirektør, +46 722 540037, sara.fors@logent.se

 

Denne informasjonen er informasjon som SSCP Lager BidCo AB (publ) er forpliktet til å offentliggjøre i henhold til EUs markedsmisbruksforordning. Informasjonen ble sendt for publisering, gjennom kontaktpersonene angitt ovenfor, kl. 16:00 CET, 24. september 2022 .